За нас

Мухамед Компани 90 доо – Скопје…

Мухамед Компани 90 повеќе од 20 години е познат бренд во Република Македонија по својот квалитет и традиција, така што е водечка компанија за продажба и сервис на секаков вид пумпи за вода.

Мухамед Компани 90 е генерален застапник и дистрибутер за светски познатите производители на пумпи за вода:

* Pedrollo – Италија;
* ATB Sever – Суботица;
* ELKO – Словенија;
* Wates – Турција;
* GrandFar – Кина;

Мухамед Компани 90 ги продава своите производи и услуги во целиот регион на Република Македонија за земјоделските и индустриските цели, така што наголемо се користат во земјоделството за наводнување на фармите, во домаќинствата, за противпожарни системи, градежништвото, хемиската индустрија, металургијата, рударство и ресурсите, греење и ладење, транспорт на отпадни води, снабдување со вода за индустријата и домаќинства и др.

Сподели на