Застапници за

PEDROLO

PEDROLO

Генерален увозник на производите од италијанската фирма “Pedrollo” за Македонија.

За подетални информации погледнете го каталогот на “Pedrollo” или контактирајте не.

Види каталог

WATES

WATES

Генерален увозник на производите од турската фирма “Wates” за Македонија.

За подетални информации погледнете го каталогот на “Wates” или контактирајте не.

Види каталог

ELKO

ELKO

“Elko Elektrokovina”, производство на електрични мотори и пумпи за вода.

За подетални информации погледнете го каталогот на “Elko” или контактирајте не.

Види каталог

SEVER

SEVER

“ATB Sever” е една од најстарите фабрики за производство на ротирачките електрични машини во Југоисточна Европа.

За подетални информации погледнете го каталогот на “ATB Sever” или контактирајте не.

Види каталог

GRANFAR

GRANFAR

“Grandfar” e производител на пумпи за: земјоделско наводнување, водоснабдување, градежништвото, рударството, заштита од пожари, отпадни води, транспорт на вода за пиење.
За подетални информации погледнете го каталогот на “Grandfar” или контактирајте не.

Види каталог

SHIMGE

SHIMGE

“Shimge” е кинески производител на пумпи за земјоделска и домашна употреба како што се циркулациони, центрифугални и пумпи за отпадни води.
По речиси 30 години раст, “Shimge” сега е водечки производител на земјоделски пумпи во Кина.

Види каталог

Реклама

Get Adobe Flash player

Локација

Продавница

Мухамед Компани 90 се наоѓа спроти Бит Пазар од десната страна пред новиот пешачки мост.

Посетете не